Webwinkel: naar de webwinkel
Woonplaats: Reeuwijk
Aannemer: Bontenbal Bouw B.V.
CV-Ketel: Kombi Kompact HR 28/24 & 36/30
Leveranciers CV-Ketel: Intergas
Handleiding CV-ketel: Kombi Kompakt HR 36-30 & 28-24.pdf
Handleiding Mechanische Ventilatie: Stork WHR 950.pdf
Handleiding Kamerthermostaat: Siemens REV 12.pdf

Op z’n Reeuwijks

Altijd vakantie
Wonen op z’n Reeuwijks is uniek: de pittoreske smalle wegen, het vele water in de sloten, vaarten en plassen, de traditionele houten ophaalbruggen en bootjes voor de huizen. Het is elke dag vakantie. Bij de ontwikkeling van Oude Tol stond dit karakteristieke woongevoel voorop. Het echte Reeuwijk bood alle inspiratie.

Brede water
De langgerekte brede sloten blijven behouden en worden zelfs nog breder. Het water ligt niet verscholen achter de huizen, maar blijft voor iedereen zichtbaar. De nieuwe ophaalbrug over de Breevaart wordt een monument voor de toekomst.

Inclusief ligplaats
Wonen in Reeuwijk is pas echt wonen in Reeuwijk als u op elk moment van de dag in uw eigen boot kan stappen voor een tochtje in de omgeving. Alle bungalows en villa’s hebben de luxe van een eigen ligplaats achter of voor het huis. Ook de appartementen en penthouses worden verkocht met een ligplaats. Direct aan de Breevaarrt, waar vandaan heel de omgeving voor u open ligt. Zoals de Reeuwijkse Plassen. Dit plassengebied is met meer dan 900 hectare water nog groter dan het op het eerste gezicht lijkt. Of met de boot naar het restaurant. Welke wordt het vandaag.

Aantrekkelijk pleintje
Het is heerlijk toeven op het pleintje aan de haven. Het bladerdak filtert het zonlicht en de maritieme bedrijvigheid in de haven en op de Breevaart levert een aantrekkelijk schouwspel op

 © 2010, Van Duin Bureau voor Warmtetechniek | info@vanduin-cv.nl